Služby

Hlídáme domácí mazlíčky o vaší dovolené


Boxové ustájení - vnitřní box ve stáji


Boxy standardní velikosti stlané slámou s automatickou napáječkou. Seno dle potřeb koně, 2x denně příkrm, k dispozici statková krmiva - oves, ječmen a sladový květ.

Koníci ráno dostanou napapat a až se nasnídají, jsou vyvedení do výběhů, kde tráví celý den, pokud s ním nikdo nepracuje. Večer se koníci vracejí do svých boxů, kde dostanou večeri a seno. V každém boxu je minerální líz a automatická napáječka.
 

Pastevní ustájení
Dva typy pastevního ustájení, velký výběh s přístreškem a nekonfliktním smíšeným stádem. Seno pravidelně dávkováno, přístup možný po celý den. Druhé venkovní ustájení je přizpůsobeno pro koně s nutností bezprašného režimu, přístrešek stlaný miskantem, dávkované máčené či pařené seno. Příkrmy v rámci domluvy. Pravidelné kydání výběhů.


Péče
Péče o koně není jen místování, seno, sláma, krmení. Pro všechy koně zajišťujeme kováře, veterináře, zubaře i fyzio. Veškeré tyto návštěvy se maximálně zužitkují, a tak je li vhodný čas na prohlídku kopyt, automaticky se oslovují majitelé koní ve snaze zkontrolovat všechny koně ve stáji. Stejné je to se zuby, očkováním, odčervováním atd.


Víkendy a tábory pro děti
Malý počet dětí na víkendové zážitky, sveze se opravdu každý.

Během roku se pořádají víkendové pobyty přímo ve stáji, kde děti zažijí poctivou koňáckou práci i zábavu. Děti se učí péči o koníky, o stáj a zároveň mají možnost vyzkoušet trénink koně, jízda na koni je samozřejmostí. Ochranné vesty a helmy jsou k zapůjčení. V létě pak jsou organizovány tábory pro děti s ubytováním či příměstské (bez ubytování). Ubytování je přímo ve stáji, v zázemí jsou pokoje.


Hlídání domácích mazlíčků - jedete li na dovolnou a nemáte kam dát psa, kočku, králíka či morče. U nás Vám zajistíme péči.